Välkommen till Städfirma Helsingborg

Städning

Flyttstädning

Fönsterputs

Hemstädning

Kontorsstädning

Storstädning

Din bästa städfirma i Helsingborg - Helsingborg Städ

Helsingborg Städ är en framstående städfirma i Helsingborg, som levererar en mängd olika städtjänster för både företag och privatpersoner. Vi arbetar alltid med kundens behov i åtanke och har ett öga för detaljer, vilket gör att vi kan utföra varje uppdrag, oavsett dess storlek, med enastående noggrannhet. Vi sätter stolthet i att alltid sträva efter att förbättra oss, i syfte att överträffa dina förväntningar som kund. Vårt team av professionella städare är alltid redo att anta nya utmaningar och med vår förmåga att erbjuda konkurrenskraftiga priser, gör det Helsingborg Städ till ditt naturliga val för städservice. Kontakta oss redan idag, och vi lovar att vi kommer att uppfylla och till och med överträffa dina förväntningar!

Om oss

Våra städtjänster

Så här säger våra kunder

“Tydlig information kring tjänster, upplägg, personal och priser. Beställde “provstädning" med två städare, de hade själva med allt material inkl. dammsugare.”

Maria, Helsingborg

“Tillmötesgående och mycket trevliga flickor som städar vårt hus, gör ett bra arbete.”

Boris Höganäs

“Mycket bra städbolag, har haft dom länge och är mycket noggranna med sin städning. Finns inget negativt att säga om dom. ”

Ylva, Helsingborg

“Beställde en provstädning. Vi fyllde i en intresseanmälan på nätet. Dom återkom med en tid som passade oss. Två städare kom i tid och bad oss visa huset.”

Roger, Malmö

“Supernöjda med städningen och alltid lika trevligt bemötande.”

Anna, Flädie

Städhjälp

Boka gärna in ett första städtillfälle till ett extra lågt pris. Då ser du direkt hur vi städar och vilken effekt det får på ditt hem. Om du blir nöjd, då är det bara att boka in fler städtillfällen. Kontakta oss om du vill veta mer om vår städhjälp.

Funderar du på att anlita städhjälp för att slippa undan den tråkiga veckostädningen? Det är helt rätt val, bara tänk på all tid du kommer att vinna! Det är få som ångrar att de tog hjälp med städningen. Desto fler önskar att de hade tagit steget tidigare. Att anlita hjälp för hemstädningen blir allt populärare. Aldrig tidigare har det varit så vanligt att någon annan kommer hem till dig för att damma, dammsuga och rengöra badrummet. Frågan är inte om du ska anlita professionella städare, utan frågan är vad du ska göra med all tid du får över till annat.

Är du tveksam på att anlita städhjälp för ditt hem? Kanske känner du att du har en för liten bostad eller en för låg inkomst för att få utnyttja en sådan tjänst. Eller så kanske vänner och familj tycker att det är en onödig utgift eftersom ”det går så fort att städa”. Faktum är dock att städningen hos en vanlig svenssonfamilj kräver mycket tid i anspråk. Förmodligen mycket mer än vad du vill tänka på.

När du anlitar regelbunden städhjälp så kommer hela hemmet att hålla sig renare och fräschare. Det bästa är att boka in ett städtillfälle varje eller varannan vecka. Regelbunden städning ser till att inga dammråttor hinner ansamlas i hörnen och kaklet i köket kommer inte att hinna bli helt nedfläckat. När du bokar städhjälp så följer städarna en förbestämd städrutin. Genom att följa en lista med städmoment så minskar risken för att de missar något. Städrutinen gör det även enkelt för dig som kund att hålla koll på vad som ska städas.

Du har väl koll på att städning inte behöver vara allt för dyrt? Hemtjänster såsom städning är nämligen subventionerat och genom att använda det så kallade RUT-avdraget på städhjälp så får du ett sänkt pris. RUT-avdraget innebär att du bara behöver betala 50 % utav arbetskostnaden. Eftersom just arbetskostnaden är den största avgiften i hemstädning så sparar du en rejäl slant på att använda avdraget.

Hjälp med städningen behöver alltså inte bli så dyrt om du använder ditt RUT-avdrag. Om du anlitar Städhjälpen så ingår det dessutom städprylar och rengöringsmedel i framkörningsavgiften så det tillkommer inga extra utlägg för dig i samband med städtillfället.

Du vet väl att städning blir billigare ju mer städtillfällen du bokar? Att boka städhjälp blir nämligen mer kostnadseffektivt och snällare mot plånboken ju mer du bokar. Hos Städhjälpen hittar du olika städabonnemang som du kan använda dig av. På så sätt sjunker priset per städtillfälle.

Våra sammarbetspartners i Helsingborg